Det är väl egentligen ingen hemlighet…
maj 9, 2015
La Dolce Vita – Livsstilsresa till Italien
maj 13, 2015

När jag var i Italien för några veckor sedan – fick jag goda råd från en kvinna som ser lite mer än många andra av oss.

Jag håller mig fast i något som jag egentligen inte alls är till glädje för mig.  Släppa taget om det som inte längre ger dig rätt energi. – något nytt och helt annorlunda och något som känns större är på väg. I hope …Jag kommer ge plats för att fyllas på men jag kommer också fylla på andra med nya spännande energigivande, kunskaper, relationer, kost, träningsformer, golfrundor eller vad det kan vara. Who knows…

Nya garderober är i alla fall inköpta till ”Lilla hemmet” så här har rensats vilt i kläder som inte ger någon energi till och med  mina absolut käraste men  mest utslitna jeans ha fått ge plats för mina nyshoppade energigivande nya fina saker som till exempel de nya klänningarna som nu kommer få en given plats i nya garderoben.

En annan underbar lektion ifrån livets skola och en befriande tanke på ett liknande sätt som med de utslitna jeansen ”leva här och nu vara vital livet ut”  så det kanske är dags att lägga om kompassen… få ny energi. Det börjar bli väldigt tydligt för vem vill vara ett par jeans som ska i soparna…inte jag i alla fall!

Vem kan bättre och peppa Röhnischtjejer till att spela ännu bättre golf än Jenny Hagman – ingen!

Idag började jag min morgon med att mixa drinkar till alla som ska hänga på Röhnisch Golf School….och…jag är en av dom.

Jag går verkligen till ”omstart” med min golf i Röhnisch golfskola där bästa Jenny Hagman kommer göra underverk med mig. Jag läser på lektion 1!

Bort med gamla rädslor i golfen som bunkerslag, chippar och in med ny kunskap!

Idag är solen här igen!

Precis när man tror att den är här för att stanna börjar den leka kurra gömma med oss – men när den visar sig igen då jublar kroppen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *