Dags att checka in i sommarlivet – underbart!
juni 23, 2012
Kom liljor och akvileja …tralla la la!
juni 24, 2012

Efter den underbara midsommarhelgen räknar jag in den här vanliga söndagen som en skön återhämtningsdag men även som en dag med ovanligt mycket tur. Tur för att jag snart ska få fira lilla Ella igen även om hon fyllde igår så firar vi en gång till! Hurra för kalas älskar jag!

Tur att jag fick upp min något trötta man för att spela supertidig golfrunda. Tur att mina järnklubbor just idag  äntligen förstod vad jag menar med att jag vill att de ska slå ganska rakt och att jag vill bestämma hur långt de ska skicka iväg den den där lilla vita bollen. Turdag! Så många gånger som jag bett dem göra som de gjorde nu den här morgonen och de valt att ignorera mig!  Tur att Curt gav mig så bra råd igår och att det var råd som jag kunde ta till mig angående svårstartade svingar! Oliwia (min bruna labrador) tyckte att hon hade tur att hon fick en fridag från golfen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *