Full fart mot golfbanan så bort med regnet.
augusti 26, 2012
Latmasken är utrotad… för den här gången
augusti 28, 2012

Vid vägen där jag går mina morgonvandringar  finns en helt öde och övergiven trädgård. Det går inte att se om det finns något hus längre in. Den känns ödsligt och i dag kändes det ändå lite ödsligare  och mer ensam än igår kanske beroende på vädret och att det faktiskt börjar närma sig höst.

Idag kunde jag inte hålla mig. Jag klättrade över den gamla mossiga stenmuren och gick upp och in bland alla trädgårdens regnvåta buskar. Det fanns inget hus men massor med olika örter, fina men utblommade rosenbuskar och min fantasi skenade iväg om att få ta sig an denna redan ”min” tysta ensamma trädgård.

Oliwia och jag vandra sakta hemåt efter denna spännande morgon och innan jag gick in för att äta frukost tittade jag på min fina ros som jag fick av  Cecilia på Morsdag. Rosen blommar ännu  och viktigare än om rosen blommar är stenen som finns i krukan som ligger där och värmer mitt hjärta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *