En enkel detox när jag nu ändå är tillbaka i stan
augusti 18, 2017
Naturens Mirakel drycker! Min nya bok är här!
augusti 31, 2017

Efter en underbar helg med vänner och många fina samtal är det nu bestämt Vi tar en period med 5:2. Vi äter 500 kcal per dag måndagar och tisdagar. Om du själv vill vara med kan du välja vilka dagar i veckan du vill. Jag vill liksom ha det gjort så därför får det bli måndagar och tisdagar hemma hos mig.

Innan vi bestämde oss så njöt jag av blommor – massor av blommor!

Jag började vår 5:2 med en middag med blomkål!

Blomkålsgryta 207 kcal per port.

2 personer

  • Ett litet blomkålshuvud i små buketter ca 300 g 85 kcal
  • 2 skalade små potatisar skuren i tärningar 65 kcal
  • 1 gul lök finhackad 14 kcal
  • 1 msk olivolja 116 kcal
  • 2 msk finhackad koriander
  • 500 g krossade tomater 133 kcal
  • 1 tsk riven färsk ingefära
  • ½ finhackad chili
  • 1 krm spiskummin
  • salt och nymald svartpeppar

Topping färsk koriander till

Hetta upp oljan i en panna och bryn potatis och lök. Tillsätt blomkål och bryn lite till. Tillsätt övriga ingredienser och låt grytan sjuda i dryga 5 minuter tills blomkålen och potatisen känns mjuka. Krydda med salt och peppar.

Mina måndag och tisdagar kvällar njuter jag av te som jag puttar i lite bär i. Stora koppar… 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *