Stannar upp och fylls av alla underbara intryck och avtryck som sköna Sunnanhed ger!
juni 8, 2018
Golf är mer än golf
juni 13, 2018

Daily smoothie!

Älskar mina cykelturer här uppe i Sunnanhed

Du underbara fina moder jord – Vad jag älskar dig och din natur och allt jag får uppleva här med dig just nu!

Från ljuvliga Stockholm som visar upp sig från sin  allra vackraste sida på jag vet inte när till bästa Dalarna nu och här!

Att mötas av all skönhet som försommaren ger oss här i dalarna är sagolikt. Jag känner riktigt hur mina batterier laddas av att se allt behagliga och ”sköna för ögat”  här i Sunnanhed.

Nu när jag landat i Dalarna och Sunnanhed som slutdestination för denna vecka så börjar jag förstå hur himla bra jag har det i mina underbara världar. Sunnanhed tar större och större plats i mitt hjärta! Jag har varit här under somrarna i hela mitt liv och nu är jag här på gården allt oftare. Här hämtar jag lite egen tid, ”Bara min tid” skriver, fixar i köket och kommer alltid tillbaka till Stockholm med ny  inspiration när jag får varit  här  i den stillhet som råder på Nygårdsbacken. Det är skönt med tystnad och börja knåpa på något nytt i bokform. Vi får se!

Så himla härligt att få ta ett morgondopp i vackra Oresjön

Vattnet i Oresjön har redan blivit badbart och en tidig cykeltur ner till sandstranden är magiskt för mig. Förra året blev det lite för lite bad nu känner jag att den här sommaren blir det massor med bad!

Jag har fortfarande en hel del bär kvar i mina frysar här i Sunnanhed. Gissa om jag njuter av kunna frossa i dessa ljuvligheter. Lyx för mig!

Daily smoothie!

 

Smoothie med hallon krusbär och svarta vinbär

1 skål

1 dl svarta vinbär

1 dl hallon

1 dl krusbär

1 dl havredryck eller annan valfri mjölk

½ banan

Mixa alla ingredienser i blender och toppa din smoothie med bär, frön och lite granola!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *