Även om hösten är bedårande…
oktober 5, 2015
Vänner hälsa och lite passion!
oktober 14, 2015

Efter att äntligen lämnat in mitt nya bok manus som jag haft framför mig under hela sommaren känner jag mig superglad men ändå lite tom på något sätt. Nu kan jag ju med lite extra energi ta tag i en del som blivit lite eftersatta under en tid.

Så visst är det underbart med att lämnat in något som ska bli en ny bok och jag vet att manuset är i trygga händer. Det är ändå något speciellt med all den kärlek som finns i saker man tycker om.

Det är härligt det där med att vara förälskad i ett manus och i en person, ett hem, en pryl, ett intresse ja ni vet. Det är så mycket enklare det är att vara ”kär” i platsen där man är och dom man är med och i vad man gör och så vidare. Det blir kort sagt så mycket enklare och mycket trevligare.

Jag tar nu beslutet att när nu jag släpper ett litet tag i manuset ska jag inte ramla in i något som gör att jag tappar energi. Nej tvärtom, in med mer glamour och tända ljus och ny energi som håller mig och oss uppe när vi kliver in i hösten. Jag vet att jag har ett tydligt kroppsspråk som talar om när jag är förälskad, glad, arg, besviken och även min ambition syns på samma sätt. Jag tror att det gäller många av oss – Jag tänker på viktiga möten som fixat och gett energi, som hos ”min” frisör, ”min” tandläkare, ”min” granne en trappa ner, ”min” tjej i kassan på ICA tänk vad ni alla påverkar mig och gör min dag … och en energikickande smoothie.

Hormonbalanserande Rödbetssmoothie

Spårämnet Bor finns i rödbetor. Bor hjälper till med produktionen av könshormoner och jag själv mår toppen av en smoothie på rödbetor och svartvinbär lite proteinpulver och en bit banan. Bor hjälper också till med upptaget av vitamin D, kalcium och förbättrar också vår prestationsförmåga. Köp rödbetor!

En hormonbalanserande smoothie!

1 stort glas

1 rödbeta med blast

½ banan

1 msk proteinpulver

½ dl mandelmjölk

1 dl svarta vinbär.

Toppa med citronmeliss

Mixa alla ingredienser och häll upp i glas

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *