Evening in the city!
oktober 3, 2012
Sunnanhed!
oktober 6, 2012

Har haft skön morgon med en lång skön morgonvandring för att samla ihop massa tankar. Promenaden slutade med ett cirkelträningspass.

Ja, mycket händer hos mig rätt tidigt på morgonen så ett mellanmål känns  helt rätt nu . Satsar idag på björnbär som innehåller massor med nyttigheter bland annat omega -3-fettsyran alfa-linolensyra. För att komma fettsyran i kärnorna så måste bären tuggas väl eller mixas så jag väljer att mixa björnbär med lite soja yoghurt, saften av en halv apelsin, proteinpulver och en halv banan. Jag har ju varit igång med kroppen i över två timmar så jag känner mig värd denna underbara smoothie nu.

 

På väg till träning drömde jag mig bort till New York och Central Park – ljuvliga minnen  dök upp men jag var snabbt tillbaka i Humlegården. Inte alls dumt det heller! Nu full fart! God morgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *