Mynta te ger inspiration
juni 3, 2013
Det är mycket skönare att vara 50 nice (istället för +) än att inte få vara det!
juni 5, 2013

Tänk vad det är lätt att komma efter. Just nu har jag vänt lite på det och prövar ligga lite före i alla fall med ”projektet” Ja – det är inte likt mig jag brukar jobba bäst med kniven på strupen men nu prövar jag en lite mjukare variant. Eftersom jag vet vad som kan hända lite längre in i sommaren så känns det skönt att ha lite av ”projektet” hemma i bagaget redan nu. Jag gör just nu någonting varje dag till ”projektet” för att få ihop allt till något riktigt bra i slutändan. I det här läget kan jag tillåta mig att vara lite luddig och onyanserad men tillför ändå något som jag vet kommer bli bra. Jag samlar material i ”mina säckar” och känner mig lite som gänget i Tomtebobarnen.

När jag suttit och filat på “projektet” ett par timmar unnar jag mig alltid en skön promenad och vips återvänder (ofta) energin. Nu hoppas jag att allt går som jag önskar då ska en liten dröm sjösättas i augusti. Återkommer! Drömma och önska kan iallafall ingen ta ifrån oss! Ha en härlig tisdag och sluta aldrig drömma! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *