Det är så härligt med allt uteliv dag som natt!
mars 10, 2013
Strul på första hålet!
mars 12, 2013

Simning, powerwalk och sen frukost hos fina grannarna.

Att få skratta sig igenom en frukost är annorlunda och så kul. Vi titta på svenska ”Så ska det låta” med apan Totte som gäst. Det gjorde att jag skrattade mig igenom programmet samtidigt som vi åt en härlig frukost. (G)apskratta i en timme gör gott för själen.

Idag har jag suttit i min skrivarlya med ett skönt avbrott för en detoxlunch. Det känns toppen att kunna njuta av allt. Ömsom vin ömsom vatten och en timmes solskenspromenad på stranden som ett litet mellanmål nu när det börjar bli sen eftermiddag. Livskvalitet som jag tacksamt vårdar.

Jag känner mig fylld av kraft och energi och så glad att jag fått den här tiden att skriva, träna och spela golf. Tre passioner som jag har hur mycket tid som helst för ett tag till! Jag får leva min dröm!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *