Tänk att jag får grönare och grönare fingrar
december 4, 2012
Handtvättar mina finaste underkläder!
december 8, 2012

Ju mer jag tänker på det ju viktigare är det. Jag vill vara ännu mer närvarande -alltså medvetet närvarande och jag kan samtidigt konstatera att jag inte kan vara mer än på en plats samtidigt. Det känns extra tydligt när jagnu sitter fast här på Fyrudden! Skööönt!

När jag satt och pratade med en vän i veckan blev allt så tydligt. Jag vill njuta och checka in hos mig själv oftare  – var ännu mer närvarande där jag befinner mig och njuta av det. Visst kan jag med viss avundsjuka se på FB  hälsningar från ljuvliga varma soliga platser, fina krogar, goda viner och underbara maträtter men mitt i mina vänners alla fina upplevelser inser  jag är att jag är så tacksam för allt jag får uppleva så här insnöad och fast i backe med bilen, här  på landet och det har kommit in ännu ett nytt begrepp i mitt liv. Drälltid!

Nu när jag har fått lite drälltid så njuter jag av att bara titta ut på soluppgången. Dricker gröndrinkar, boar in mig framför min tv och jag inser att jag behöver massor med drälltid som t.ex. att sitta lite för länge på ett fik och bara skratta och babbla på med trevligt sällskap eller att promenera och kika på NKs julskyltning eller titta på Pretty Woman för sjunde gången. Jag märker att jag blir glad av drälltid ochatt det ger bra förutsättningar för övrig tid som jag inte kan kalla drälltid!

Förra helgen lärde Lena PH mig ”Taking-care Day och en klient sa vid ett tillfälle: Ibland ”mjukjobbar” jag hemifrån.

Mjukjobba ”Taking-care Day” och nu kommer drälltid in i mitt liv! Jag checkar in hos mig själv  idag, mjuk jobbar då och då, ha många ”Taking-care Days” och mycket mer drälltid. Nu hoppas jag att hjälpen snart kommer så att bilen kommer på plats och att jag kan sen får fortsätta att drälla!

2 Comments

 1. Lotta skriver:

  Ha den finaste helgen Marlene!
  Stor kram från mig!

 2. Marlene skriver:

  Ha så härligt helg du också Lotta!
  Kramar
  Marlene

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *