september 5, 2012
Harmoniska hormoner kommer snart!
september 10, 2012

En skön glad helg fylld med återhämtning och tokigheter har Knistad bjudit alla oss som var där nu i helgen. Även om timmarna med djupsömn blev mycket färre än normalt så har batterierna laddats igen!

Jag som så gärna vill spela mycket golf fick en riktig boost nu torsdag till lördag. Tre dagar i rad med golf och härligt sällskap av Hakettjejerna. Eftersom min oro för min golfkvalitet har snurrat i huvudet hela sommaren så kändes helgen som en befrielse och nu är jag övertygad – golfen sitter i min skalle!

  • Nu ser jag fram emot en höst med mycket golf och närspelsträning – nödvändigt!
  • Jag fortsätter min träning även under vintersäsongen
  • Jag acceptera att jag är en känslomänniska och lägger in planering och förberedelser för att ge en dos trygghet åt mitt spel
  • Ser fram emot vår vintersemester med massor med golf

Knistadshelgen gav så mycket energi, avkoppling och livslust. Glada, kloka kvinnor som möttes och njöt  av massor med golf, mat och umgänge. Vår helg fick en “topphappening” när Lasse Berghagen sjöng ”bara för oss”! Gladhormoner? Jaja men! Läkande för kropp och själ? Ja visst!  Föryngrade? Så klart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *