Sommaren håller i sig!
september 5, 2013
En ny älskling i köket
september 12, 2013

 

Det är tidig morgon här i Stockholm. Dimman lättar så sakteligen och jag känner mig lite skönt inbäddad i den än men solen är så sakteligen på väg. Även om jag tycker att det känns lite vemodigt att lämna högsommaren bakom mig så gläds jag otroligt åt dessa underbara dagar som vi har just nu.  Det känns som att jag dras ut till naturens och det fina skådespel som sker utomhus varje dag! Love it!

Att jag inte är någon innesittarmänniska vet jag om sen många år men att den ådran har förstärkts så mycket de senaste åren har jag blivit medveten om nu!  Ljuset ute, luften ute, naturen ute, solens värme ute, all färgprakt ute, naturens skafferi ute, vågornas skvalp ute, tystnaden ute, vindarna ute! Nu startar en fullspäckad vecka med gröna drinkar i alla former ute och inne! Måndagen börjar ute!  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *