Håller i rätta känslan
augusti 15, 2012
Svartvinbärsjuice – En kick för kvinnan “Mitt i livet”
augusti 16, 2012

Dags att ladda för helgens golftävling!

Jag vet ju att jag kan men så fort min rädsla för golfen slår till då går det rent ut sagt åt h…varmare trakter. Alltså – Hur kan jag bli mindre skraj för att misslyckas med mina slag?

Det finns nästan inget (lite överdrivet om tänker på barnbarnen förstås och Oliwia och…) som kan göra mig så lycklig som när en golfrunda flyter på och jag går på mitt handicap! Golfen är för mig som en kompis, livsstil, levnadsätt, något jag och Calle har som en stor gemensam grund och där vi lägger mycket av vår fria tid. Vi verkligen tycker om den båda två, tillsammans med mycket annat förstås men ändå.

Det kan då och då komma dagar när jag är livrädd för den här kompisen Golfen och det har hänt rätt många gånger att jag tänkt ta farväl av den inte minst efter mina stomioperationer som gjort mig lite skörare både mentalt och fysiskt. Det spökar faktiskt en hel del runt min golf!

Nu så här när det är dags att spela underbar sensommargolf med trevliga vänner så ska jag göra så mycket jag kan för att få in en rätt känsla som jag vet är viktigt för mig. TRYGGHETSKÄNSLAN är nog nummer ett på val jag ska välja från känslolistan  när känslomänniskan Marlene ska ut och ägna dagen åt golf. Jag vet att stå på rangen har blivit ännu viktigare för mig än tidigare. Om jag nu vet det är det viktigt för mig att ta mig tid för just att värma upp på rangen är det väl inte konstigare än att jag just värmer upp på rangen, eller hur?  Sen att andra inte har det behovet betyder inte att jag också ska sätta mig och mysa med en kopp kaffe innan rundan och strunta i min uppvärmning och rangslagen. En av mina viktiga bitar för att minska rädslan är ju att leta lite skön känsla på rangen innan jag går ut. Både i knoppen och kroppen! Hur som helst så finns golfen som en stor del av mitt liv och ju mindre rädsla jag har för den här kompisen ju trevligare är den att ha i sitt sällskap! I Love You!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *