Älskar ett nyvaket Stockholm
september 16, 2012
Mina grundstenar för att nå “Bästa formen någonsin” 1. Vänner
september 19, 2012

Vilken härlig start på hösten om jag drar ett streck över gårdagens krångel med magen/tarm/stomi – magen som varit så snäll hela sommaren bröt loss igår och uppförde sig som mycket otrevligt hela dagen men nu så allt är passerat och jag har nästan glömt bort katastrofen igår. Att äta både kantareller och kräftor visste jag nog redan från början var rätt osmart för mig som stomiopererad men men..

Nu glädjer jag mig åt att vår bok Harmoniska Hormoner kommer vilken dag som helst – jag är så full av förväntan men det dyker upp en konstig känsla medans jag väntar in den. Det är som en semesterresa jag vill suga lite på karamellen och låta spänning dröja kvar och precis som resan känns det nu som jag sitter på Arlanda och väntar på flyget fast jag egentligen väntar på bilen som ska leverera först lasset med våra böcker!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *