Avbrott i sommarvardagen ger massor med ny energi
juli 28, 2012
“Bästa formen någonsin” fortsätter !
juli 30, 2012

Nu är dags att tacka för oss här i Skåne! Vi har haft underbara dagar med golf och det har varit så fantastiskt att få bo hos våra vänner i Kristineberg utanför Malmö. Jag fick en liten ”Floridakänsla” mitt Skåne!

Nu bär det iväg hem till Stockholm och nya upplevelser där. Jag har en bestämd och härlig känsla i kroppen och tänker ta ett litet välbehövligt snack med mitt hjärta på vägen hem. Så här mitt i livet är det inte första gången jag samtalat med  mitt hjärta och mage så vet jag att de verkligen är att lita på! Även om jag genom livet har varit lite oklok och låtit annat och andra råda.

Jag har lyssnat på så många kloka och förståndiga råd från personer och det är bra men just nu är det mage och hjärtat som får ta mina avgörande beslut en tid framöver och det är ju så mycket spännande och kul som ska hända både privat och på jobbet framöver!

Det känns i kroppen att jag är på en bra väg! Superskön känsla!

Ja jag vet att mina drömmar har krossats förr men det är väl det som är livet så igen – ”Dream on”!  Lite vardag står för dörren men med laddade batterier så känns vardagen skön och det kommer bli bra att komma in i mina normala rutiner igen även om ledigheten finns kvar som ett kraftfullt bränsle!

Visst vardag men speciella dagar och rosa skimrande såklart!

 

 

 

2 Comments

 1. Maria Andersson skriver:

  Bra inställning du har och jag känner precis samma som dig,det tag mig 2,5 år att inse detta,två friska år
  med kolostomi efter min cancer diagnos.
  Jag är i din ålder och det praktiska med stomi fungerar inte så bra,mycket gaser och dom låter…..
  vill irrygera snart men hur funkar tarmen,den blir pasiv mellan.
  Sex funkade inte för mig första året och det är mycket trix från min sida,det är samma för många kvinnor som jag träffade och känslan den är halverat,slidan är inte fuktig och elastisk.
  Trots allt vill jag känna mig som kvinna och unna mig mycket mera nu en innan jag blev sjuk
  Mvh. Maria

  • Marlene skriver:

   Jag tycker att allt med “proppen” fungerar jättebra! Inga speciella problem med gaser och tarmen är tyst! Jag känner mig fram lite jag har bara haft proppen sedan i februari men jag är så glad att det funkar. Försöker att dessutom äta mat i ganska små men fler portioner och mat som inte ger gaser. Lite pyssel men utmanande. jag har gett mig sjutton på att jag ska övervinna de hinder som dyker upp. Jättetrevligt att få höra från dig! Hoppas du berättar mer hur det går för dig! Kramar Marlene

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *