With Love from Dalarna! I love you Dalarna!
september 9, 2017
Nu bjuder naturen på ännu en ny föreställning! Hösten är här!
oktober 3, 2017

 

Tänk att lyfta blicken – Att få dela  och ta del av drömmar – Att få idéer med ny energi i och  gedigna erfarenheter.

Tänk att sen få lägga till en skön återhämtning till det i ett sällskap med ärlig positiv energi.  Allt det här  hittar jag i ett härligt mingel, i de fina nätverken jag är en del av och i att göra lyckade event. Så himla bra!

Att jag själv sen få dela med mig av  hälsosamma kosttips, bjuda på juicer och smoothies gör att jag också får en återkoppling av dom som provat mina recept, läst mina böcker och ätit våra GI Boxar.

Jag har många gånger tänkt på att de goda kloka råd jag fått av Er! Jag tänker  tex. på en lite jobbig händelser livet som vändes till något riktigt bra.

Under en stund på en altan i solen får någon av er mig att se den jobbiga händelsen från en helt annan vinkel när den vridits och vänts på ett par varv.

Några av mina bekantskaper som jag mött ute i mingelvimlet är också idag sagolika bollplank och fina privata vänner.  Så himla bra!

Fina Haket tjejerna

För några  helger sen var jag tillsammans med fina ”Haket gänget” i Åtvidaberg . Nu i helgen har det varit fantastiska dagar på Öland med “Café Opera Golfen”. Ett helt galet trevligt, kompetent och fantastiskt nätverk!  Ett tränande dansande glatt eventgäng  mötte upp mig när  jag landade hos Curves Haninge igår kväll. Hos Curves Haninge är det ett Karibiskt event med härlig träning och skön sommarmusik hela veckan lång.

Underbara Café Opera golfens fantastiska nätverk

Don´t let someone who gave up on their dreams talk you out of yours!

Glada tjejerna på Curves Haninge.

Min bok Naturens mirakeldrycker fick visa upp sig hos Curves i går kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *