Kom på en frukostföreläsning nu på onsdag …några platser kvar!
januari 27, 2014
Snart på väg till Dalarna
januari 30, 2014

Allt klär en skönhet och skönheten sitter i betraktarens ögon så säger våra kända citat. Ja jag fattar inte vad som hänt med mig men helt plötsligt har jag börjat fundera på hudvård och inte bara kosten påverkan på huden…som näringsterapeut vill jag nog ändå  tror att ett inre välbefinnande har den en största påverkan på kroppens yttre välbefinnande.

Mår man bra i själen och går på rätt bränsle kommer också motivationen att bry sig om och lyxa lite med sitt yttre jag. Hår, naglar hud och visst sänder ett yttre välbefinnande ut positiv energi!

Att våga drömma, kosten, tankarna, konditionen, att vara bland goda vänner gör att det yttre välbefinnandet och så några riktigt bra hud/hårvårdsprodukter som kan hålla bort lite vintertrötthet!

Det har tagit tid för mig att acceptera min stomi opererade mage. Ingen kan få mig att riktigt tycka den är snygg utan jag tycker den är ful men den får inte påverka mitt övriga yttre välbefinnande så nu gör jag en liten satsning på ett litet bleka vintertrötta kinder, händer och hår. Eftersom just valet av produkter gör mig osäker så ska jag ta en eftermiddag att botanisera vad som kan vara rätt för mig.

Egentligen tänker in inte så mycket på utseendet eller ålder utan är mer ute efter att hitta mitt bästa jag som jag trivs allra bäst med på alla plan! Och… ”Det finns inget bättre skönhetsmedel än lycka!” Recept på Äpple o Ingefärsjuice hittar du på www.optimal-halsa.se 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *