Visst suddas minnena ut
mars 24, 2015
Sommartid, nässlor och fina ungar!
mars 29, 2015

Fredag igen! Det har varit full fart på den här veckan och i morse fick jag äntligen se mina favoriter igen – nässlorna är här..igen!

Jag verkligen känner att våren är här även om det regnar just i dag så är det ett vårregn och massor av blommor är kaxigt framme och hälsar mig “god morgon”. Även om det regnar vill jag inte bryta mitt löfte till mig själv att fortsätta gå mina Oliwiapromenader även om det är över 7 månader sen Oliwia flyttade till Hundhimlen. Jag vill behålla min fina rutin att “gå ut med Oliwia”. Det är en superbra start på dagen även om det skär i hjärtat när jag möter alla hundmänniskor som är ute i ur och skur  med sin vovvar och gör det med glädje. Hur som helst att komma hemma efter en morgonpromis och få äta en god frukos, idag havregrynsgröt – det är då man känner att varje minut av den något våta vårpromenaden var superhärlig  och jag blir lite glad och stolt att jag tog mig ut i regnet!

Att gå upp till Rosendal tidigt på morgonen och vara alldeles ensam i trägården är ren ljuvlig meditation!

Det känns verkligen att det är vår även när man kliver in hos Röhnisch. Det blommar på Röhnisch minst sagt. Jag älskar alla dessa bedårande mönster och detaljer som det är maxat med i årets vår kollektion. Det är som att komma in i en färglåda med bara vårfärger! En underbar morgonpiggt gäng mötte upp i torsdags och i tisdags fanns ett lika glatt gäng fast då på kvällen. Vilken energi man får av sin publik och av gänget på Röhnisch. Underbart!

2 Comments

  1. Jeanette Lackell skriver:

    Tack för en sååå inspirerande föreläsning igår morse. Jag gick därifrån full av energi. Idag har jag dammat av råsaftcentrifugen och gjort en vitaminbomb till mig och tonårsdottern (med dina magiska droppar i). Jag ser fram emot att prova alla recept i böckerna jag köpte.

    Hej från en pigg Jeanette!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *