Fake it till you make it
februari 5, 2013
Ännu grönare..
februari 7, 2013

Visst är lusten något jag ständigt är på jakt efter. Planer och mål stora som små är också något som sätter fart på mig positivt men som det har varit under lång tid nu efter att mina operationer har gjorts och tumörerna ska vara borta ( en röntgen kvar) så är målen och planerna väldigt kortsiktiga. Jag har på något sätt inte riktigt vågat sätta upp riktigt långsiktiga mål för framtiden utan hållit mig till mina vecko och månadsmål.  En man jag mötte i Växjö en gång sa: Det bästa modet är tålamodet. Kanske det, hur som helst både mod och tålamod är något som behövs i min verktygslåda det känns superviktigt.

Träningsmålen har jag ändå vågat hålla till halvårsmål och den 15 mars går jag in i ett nytt kapitel i träningsfasen. Avstämning kommer!

Kostens strategi är att äta så att mitt tarmsystem mår så gott som det bara kan. Vitaliserande för mig och för Er alla andra tror jag. Min kost blir grönare och grönare och jag mår bättre och bättre.

När nu läget som stomiopererad permanent är vad det är kommer jag att tänka över min situation ännu en gång (hundrade gången???) och försöka hitta ny sätt att hitta sätt att hantera den situationen. En plan men inte speciellt långsiktig men full av positiva idéer!

Ibland när jag inte vet hur min hälsa har svarat på operationerna så känns ovissheten väldigt elak men det finns också dagar när jag inte vill veta utan bara leva. Förnuftsmässigt vet jag att jag måste veta vad som än händer men ibland är det så skönt att bara tänka bort. Visst vet jag att jag ibland lurar mig själv och en del andra också för den delen. Jag låtsas som mina operationer aldrig hänt och att jag är den jag var innan allt hände inte för att vara elak utan bara för att få njuta av det också. Visst lite “Askungetänk” men ändå!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *