Den renande snyggingen och spöregn!
maj 6, 2015
En av de klokaste kvinnor jag vet har tittat på min framtid…
maj 11, 2015

Hej svejs,

Missnöjd nej men vilja ändra kompassen lite . Vilja förändra något – komma till insikt.  Gör en förändring. Ingen hemlighet precis men lite obekvämt! Det har varit mycket surr i huvudet den här veckan – som en bikupa fast bara gulliga bin som surrar runt.Ibland kan det vara klokt att titta på sig utifrån när det surrar – jag fick den känslan när jag åkte över Stockholmsskärgård i helgen. Det blir en annan bild när jag ser samma sak fast i en annan vinkel.  Nyttigt!

Precis som med ”min” helikopter så krävs det mod att ta sig upp och för att se bilden av/ sig själv/relationen eller vad det kan vara – se det från ett annat håll. Känn efter själv – låt din magkänsla få bestämma och det blir oftast allra bäst om magen fick vara boss – ja vet jag har sagt det så många gånger och gjort det där klassiska felet att välja på någon annans argument men haft en annans så många gånger!

Gör det!  Starta nu tänker jag!  Gör något åtminstone en sak varje dag som har att göra med mina nya förändringsidéer!

 Det har varit en innehållsrik vecka!  Nya bekantskaper som har satt massor med griller i huvudet på mig – återkommer om det, underbar mingel med Ola Laurtitzson, golfpremiär på Café Opera golfen, Eskilstuna Sfö – Sveriges Fack översättare med härlig publik! Hurra vilken vårvecka!  Ha en fortsatt skön helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *