Varje dag är ett litet mirakel som jag inte kan ta för givet!
mars 9, 2013
Dream on baby!
mars 11, 2013

Simmat, powerwalkat plus en ännu en het vacker solig golfdag är spelad. Det är så härligt med allt uteliv dag som natt!

Just nu sitter jag i soffan och känner mig lite småsliten efter dagens golf men det är så kul med golfen så om någon ända människa ville spela några hål till med mig så… men nej det vilas här.

Det är fantastiskt att få ”nöta” golf så mycket som jag får göra just de här dagarna. För mig passar det att just nöta på för att lära kroppen den nya teknik som jag tänker ta med mig även den här golfsäsongen – Klogreppet. Jag vet fortfarande inte hur mycket golfslag min kropp orkar fast det verkar ju vara en hel del J. Jag håller mig kvar med snälla klogreppet, det är planen för golfen den här säsongen. Slagen ska bli färre det lovar jag och jag är verkligen tacksam att golfen fortfarande kan vara med som en storglädjespridare i mitt liv.

PS

Vi har fått hjälp att hitta toppenstället Sakura här i Hua Hin. Jag älskar j att äta mina Edamamebönor och här finns dom. Sakura är ett litet ställe med god sushi men det är bönorna jag först och främst vill åt. Supergoda! DS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *