Drömmar kan ingen stoppa!
juni 4, 2013
Ett litet under i min värld!
juni 9, 2013

Oj vilken förväntan jag har inför sommaren.

Jag ligger i startgroparna inför sommaren men idag är energin lite på vift! Jag känner att sommaren verkligen är här och jag vill vara med till 100 %. Jag vill ha ännu mer sommar men med ens tänker jag att jag är ju med i sommaren 20013 och att jag är 50 nice! Mycket skönare att faktiskt vara 50 nice och vara med än att jag inte är med alls! Jag minns den svettiga vattenmadrassen på Karolinska när svanskotan sågades av. Det varma rummet där solen gassade in. Jag var arg, ledsen och frustrerad. Jag fick hjälp och det var sommar. Det var då sommaren 2011. Ödmjukt återvänder jag till kontoret efter en skön sommarpromenad och jag är med i allra högsta grad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *