Taggar ner en stund!
april 28, 2013
Skönt med lite vårbalans!
maj 2, 2013

Valborg och jag har en ledig dag. Är jag ledig från träningen också frågar jag mig själv lite sömnigt efter 11 timmars skön sömn! Ja det verkade som min kropp ville sova igen ett par timmar den här lediga dagen. Mina mornar är ofta väldigt tidiga men härliga. Hur som helst så kanske jag skulle ta en riktig vilodag, hela dagen det väntar en mysig lunch med väninnor framåt dagen och hade natten visat mig vägen att det var vila som stod på schemat idag.

En annan Marlene viskade i mitt öra hur skönt det är efter ett träningspass och hur ljuvligt min frukost kommer att smaka efteråt. Jag hade min obligatoriska morgonvandring med Oliwia att bestämma mig på. Vem vill jag vara ingen latmask i alla fall. Jag ville vara i ”Bästa formen någonsin” och utvilad efter 11 timmars sömn var jag, plötsligt gick tankarna tillbaka till det ”renoveringsobjekt” jag fick ta hand om efter senaste operationen och då bestämde jag mig på stående fot. Träningen blev av och frukosten var himmelskt god.

Det är jag som gör valen. Jag formar mitt liv och påverkar idag hur min morgondag och framtid blir i alla fall till en del ska jag väl lägga till …sen vill ödet vara med tidvis och fajtas på sitt sätt. De matcherna vill jag alla fall vara så stark jag kan för att vinna.

Trevlig Valborg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *