Träningsmotivation
januari 23, 2013
En vecka fylld av glitter och glamour och ett liv i sus och dus och jag tar det inte för givet!
januari 27, 2013

Jag och många av mina klienter på Optimal Hälsa längtar och vill ha våra deadlines, attraktiva mål, se ljus i tunneln, komma i kläder, orka mer, justera vår fett %.”Då kommer det här hända”. ”Då ska jag belöna mig med det här”… ja ni vet!

Imorgon är det precis 3 veckor kvar tills jag ska ta lite vintersemester kombinerat med  ett skönt skrivjobb och det är hög tid att ge mig själv lite tuffare utmaningar inför semestern. Under mitt projekt ”Bästa formen någonsin” har jag lagt in min nästa avstämning den 14 mars som är min födelsedag. Så dags för lite tempo och hög tid att lägga i en ny växel. Extra bra bränsle och ännu lite mer träning, men återhämtningen är också en del i allt och viktig för att inte ”få käppar i hjulen”.

Efter min senaste operation 12 april 2011 så kunde jag börja träna igen hösten 2012. Ja det har gått lite drygt ett år nu sen jag tog mina första steg mot träningen igen och i ungefär ett år har jag kunnat träna i ett tempo som passar mig.

Visst är det konstigt men jag längtar efter att träna med rockringar antagligen för att just rockringsträning inte passar mig som är stomiopererad. Det man inte kan få det vill man ha… så bort med sådana tankar och fokus på det jag kan.

Efter en natt med lite dålig nattsömn kändes det rätt urrigt att ta sig ut i skogen men efter en liten stund hade humöret återvänt och med tredje boken av EL James ”Femtio nyanser av frihet” i öronen så var kylan som bortblåst. Smoothies med bär och den obligatoriska gröna drinken fick bli min frukost och sen en solig promenad till jobbet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *