Undringar
november 12, 2012
En efterlängtad helg med magiska män som förtrollar mig!
november 17, 2012

Har lagt mycket engagemang i mina smoothies på sista tid. De tar och ger massor med energi – som en förälskelse!

Kan det vara så att en bra blender/mixer kan mixa sönder växternas cellväggar?  Många av de gröna bladen är uppbyggda av cellulosa. Om det är så att vi kan ta hjälp att av mixerna att ”tugga” så att vi kommer lättare att kunna ta upp alla de värdefulla näringsämnen som finns i bladgrönsaker. Då är det ju Bingo! Cellulosa ska vi ju inte smälta! Om en stark bra mixer/blender blir hjälpen för att kunna ”tugga” så att vi kommer åt den dyrbara näringen är jag den som vill vara med att prova.

Dricker nu sen en tid tillbaka ett stor grön smoothie varje dag. Det känns toppen men jag kompletterar varje dag med gröna – jättegröna Bioracuolus som jag säljer hos mig på Optimal Hälsa.

Just ikväll spenat, gurka och melon och vatten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *