Sol,fjärilar och humlor gör mig på gott humör!
juli 16, 2012
Satsar på små äventyr!
juli 17, 2012

Sist uppe i dag var Oliwia och  med pigga bruna utvilade labbeögon och en helt annan gång än igår! Hurra hon är rejält på bättringsvägen. Vi har gått en ”Hallon-blåbär- smultron-plockarpromenad” i solskenet och jag känner att oron för henne sköljs undan och ny energi flyter in. Tänk vad djur och faktiskt  även vädret påverkar på så många olika sätt! När Oliwias svans viftade och havet glittrar blått igen då känner jag att kraften återvänder! Jag verkar bli mer och mer en känslomänniska för var dag som går!

Gårdagskvällen bara sprutade energi så idag njuter jag av lite stillhet. Fredrik, mitt brorsbarn fyllde 17 år och så klart samlades vi och firade! Massor med skratt, tävlingar, god mat och Carolines fantastiska jordgubbstårta . Vilken underbar mixad cocktail jag lever i just nu, härliga kalas och sen få njuta av ledighet och vila på altanen idag. Precis som jag vill att det ska vara..dansa…pausa!

Dagen ska ägnas åt att göra lite nya vägvisare vart jag vill men också vad jag har åstadkommit i mitt lilla projekt ” Bästa formen någonsin”. Först av allt ska jag fixa en liten “göra lista” för veckan som kommer. Trots ledighet så gillar jag lite struktur.

Hoppas också att jag vågar stoppa tårna i havet idag! Hälsar Marlene

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *