Jordgubbsfrossan har startat
juni 22, 2016
Sommarlycka
juli 24, 2016

 

 Varje morgon ger jag mig ut för att plocka en del av min frukost. Jag plockar det som säsonger vill ge mig. Bär, ätbara blommor, gröna blad och stora buketter med sommarens blommor. Idag har jag cyklat ut i naturen på min nya cykel. Jag har saknat en cykel här uppe i Sunnanhed! Jag tror på attraktionslagen så nu står den här! Tack Ulla för att jag numera kommer att få se ännu mer av Dalarnas underbara natur.

Morgonsmoothie!

1 dl lingon vinbär

1 dl röda vinbär

1 dl hallon

½ banan

1 dl laktosfri kvarg

Mixa och njut av underbar näringstät smoothie!

Frukostsmoothien här uppe i Dalarna ger en härlig lyckokänsla. Här har jag verkligen friheten, känner mig naturligt självständig på ett fantastiskt sätt. Jag kan vandra runt i naturen och låta tankarna bara fara iväg. Här finns  vänner som alltid ställer upp om jag känner (som jag ofta gör) att självständigheten blir lite för trist. Här finns en frihet med en skön känsla av att bara få vara. Jag är aldrig och ensam här och duger jag precis som jag är. Här finns alltid en hjälpande hand och en stor generositet. Det känns tryggt här i fina Sunnanhed. Kloka omtänksamma, händiga vänner, vacker natur, inga elakheter och inget våld.  Jag känner ett alldeles

speciellt lugn när jag närmar mig Nygårdsbacken, lilla gården i Dalarna. Det är som  att fly bort ifrån den tuff verklighet som blir allt tydligare i vår värld och istället komma in i en sagobok där det alltid finns ett lyckligt slut.

Smoothie med bär och nate

1 dl hallon

1 dl röda vinbär

1 näve våtarv / nate om du inte har detta bedårande ogräset fungerar spenat bra

½ banan

1 dl laktosfri kvarg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *