Lite snygg vill man väl ändå vara?
april 15, 2013
Under ytan!
april 17, 2013

Full fart på veckan! Jag verkligen känner att våren är på väg även om det regnar just i dag så är det ett vårregn och när gatorna är nysopade så blir det en speciell vårdoft som uppstår av nysopat grus och ett stilla vårregn tycker jag.

I gryning var jag och min kära i Oliwia ute och tog vår morgonpromenad sen var det bara full fart till fina Röhnischbutiken för att frukostföreläsa och temat var den här morgonen ”Får jag lov till en shake”.

Att  få vandra en timme i skogen innan jag ska föreläsa/jobba ger mig sån batteriladdning och fyller mig av  en massa energi. Himla tur att skogen finns mitt i stan!

 

På väg ner till Röhnisch känner jag min älskade Dalahäst i fickan och minns de orden den täljande gubben i Nusnäs sa till någon som frågade. Är det inte svårt att göra sådana där fina hästar? Nej inte är det svår – jag täljer bort det som inte är häst!

Precis så är det. Leva här och nu. Är jag på Röhnisch och föreläser försöker jag att släppa tankarna på att tex. Att KS väntar på mig på fredag. Inget jag ändå kan påverka just nu. Det är dessutom så himla skönt att vara fokuserad på det som händer runt mig ”just nu” och det känns att ansvaret finns där ” En hel butik proppfull med frukostätande människor som ska lyssna på mig och de har gått upp extra tidigt för att vara på plats” oj – jag fokuserar på hästen. Jag känner den och vet att det är dalahästen utan att behöva ta upp den ur träningsjackan. När det sen blir fredag och klockan slår 8.00 då kommer jag vara på KS för en koll för att få veta att allt står rätt till och dalahästen med!

Dalahästen har varit till så stor hjälp genom åren. Leva här och nu! Alla borde ha en liten dalahäst tycker jag.

PS Tomas Ledin ”Just nu” är en låt som ge lite extra kraft att leva här och nu känner jag! DS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *