Ett brev betyder så mycket :)
augusti 24, 2012
Full fart mot golfbanan så bort med regnet.
augusti 26, 2012

Unnar mig en start på sensommaren i ett lagom härligt tempo… Trodde jag! Nu har min telefon ringt några gånger och jag anar när samtalen nu har landat hos mig att min mjukstart har redan varit och nu är det bara att dra igång! Jättekul och dags att få iväg utlovade underlag för artiklar!

Att ändå tänka på i ett lite högre tempo!

  • Hålla i rutinerna runt träning och promenader
  • Alltid äta ur mitt nya kostprogram som är under utveckling
  • Sköta om min fina familj
  • Hinna med  mina underbara kompisar

Ja det känns viktigt att behålla den energi som familj, vänner, kost och träning ger. Jag startade min dag med min svartvinbärsjuice, blåbär  och ja det lördag så en härlig kopp kaffe fick också vara med. Det är ju lördagsmys! Efter en underbar skogsvandring  är det dags för en proteinsmoothie gjord på nektariner och Holistics Inflamino, ett finhackat torkat  fikon och lite havredryck . Super gott och magen och tarmen mår toppen! Ha en skön lördag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *