Save it for rainy days
juni 25, 2012
Joel följer upp idag!
juni 27, 2012

Ett kvällsbesök på jobbet ledde till massor med nya tankar runt att förverkliga drömmar. Kändes helt underbart. Ska sova på saken!

I morgon bitti  är det dags igen för en avstämning hos Joel. Jag får sköta om min mage lite extra när jag ska till Joels lite tyngre pass. Jag tycker att min lösning med att ta ett lavemang genom stomin och sen sätta dit proppen har fått mig att känna mig totalt befriad, kvinnlig och  alla ledsamheter runt min nya liv som stomiopererad är bortblåsta. Tänk vad en propp kan förändra ett liv!  Jag har tom dagar när jag är på så bra humör att propparna får sina dekorationer. Vad Joel tycker om mina framsteg med träningen kommer bli intressant att få höra men jag hoppas på lite beröm. 

2 Comments

  1. Malin skriver:

    Grymt! Jag skulle också dekorera mina stomipåsar om jag bara hade intresset haha:) du kanske kan sälja in dig hos ilco som pås-designer? Där har vi framtidens yrke!

    ha det bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *