Jag känner mig som en bättre människa när solen skiner!
juni 20, 2012
En återhämtningsdag med mycket tur!
juni 24, 2012

Att checka in i högsommaren är ljuvligt. Lediga dagar men också en hel del jobbdagar väntar och tänk att allt blir mycket enklare, roligare och lite mer lekfullt när sommaren har anlänt. Det finns massor på incheckningslistan nu när jag sticker rakt in i denna ljuvliga sommartid! Tralla la la!

En viktig incheckningsdetalj inför installationen in i sommaren är några månaders förråd med böcker. Det ska bli en blandad kompott av deckare, självbiografier och lite annat blandat men också böcker som ska läsas inför nästa jobbsäsong. Alla böcker ska avnjutas i en solstol på altanen. I år känner jag mig extra rik för att allt är så annorlunda nu mot förra sommaren. I morse tittade jag till mina utemöbler och såg på solstolen som min man försökte få ner mig i förra sommaren. Nu kan jag sätta mig i den själv och kliva ur den som en riktig ”panter”. Hurra för det!

Jag checkar också in ett mentalt lugn …om det nu går. Jag får i alla fall en känsla av att jag ser allt med andra ögon när det där härliga sommarlugnet infinner sig.

Incheckad är även den fria tiden som är blir extra lång just nu för att dagarna är långa och kvällarna ljusa. Vilken massa energi som laddas!

Jag checkar in mig på vårt landställe i Stockholms skärgård och jag kommer också checka in på lilla gården i Dalarna.  I år har jag en bestämd magkänsla – guldet finns där jag redan är! Dags att läsa om Alkemisten! Det känns som att jag får massor med chanser att vara nära min familj och ha mycket tid att byta tankar och njuta av upplevelser tillsammans.

Vid incheckningsdisken finns också en som försöker tränga sig in. Stopp du ska inte med den här sommaren. Håll dig undan Fru Prestationsångest, du kommer  blir lämnad kvar vid disken och jag hoppas du blir kvar där för alltid!

Nytillskott i packningen för i år är vårat nya utekök. I uteköket ska kryddor, blommor och mat sprida massor med glädje till alla som besöker Fyrudden!

Även fast det ska bli skönt att vara mycket på våra landställen så är det ändå lite trevligt att ha någon liten sommarresa incheckad för att ha något litet extra mys att se fram emot. I år blir det Hunnebo och Skåne som får besök några dagar.

Jag checkar in mina nya bra rutiner som regelbunden träning, bra kost som passar min mage och jag har bestämt att jag får jag vara lite lat och ligga lite lågt med sånt jag tycker är riktigt tråkigt

Jag lämnar kvar en del svåra situationer som hänt mig under våren och låter sommar omfamna mig med allt härligt den har med sig!

Incheckad och klart ! Välkommen sommar om du visste vad jag längtat efter dig!

Ha en fortsatt glad och underbar Midsommarhelg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *