Dags att färga maten!
mars 2, 2016
Ät och drick dig ännu vackrare
mars 5, 2016

Allt känns mycket bättre med bra och fina träningskläder. Mina nya favoriter från Röhnisch!

Lyckorus på Hua Hins strand!

Jag har mellan varven hatat min mage och att vara permnent stomiopererad. Jag tar en liten time out ska vara  borta ett tag för att komma överens och skapa en ny relation min mage. Jag har kommit en bit på väg… jag accepterar numera den förändring som jag ändå alltid ska leva med och varför inte försöka tom att bli lite förtjust i magen  och ge den alla förutsättningar för att den ska acceptera mig och det liv som jag lever.

Bäddat för möjligheter.

En härlig törstsläckare  är kokosvatten. Den passar så bra och är så god  här i Hua Hin och i den underbar värmen jag får njuta av   just nu! Kokosvattnet dricker  jag ur den unga gröna kokosnöten. Den är känd för att återställa vätskebalansen under varma dagar så det känns jättebra att dricka just här där jag får vara ännu ett litet tag. Kokosvattnet är också en fantastisk naturlig mineralrik ”sportdryck ”med låga sockervärden.  Det känns lite extra härligt klimatsmart och rätt på alla sätt att äta den där den växer.  Kokosvatten är som jag nämnde en mineralrik dryck och den innehåller bland annat rika mängder med kalium och magnesium.

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *