What a wonderful world!
april 12, 2014
Flytande sallad i glas!
april 23, 2014

 

Vi är ju redan mitt i en hälsoinvasion där juicer och smoothies är med och dominerar. Det finns mängder med härliga ingredienser som gör våra drinkar till oemotståndliga färgglada ljuvliga näringsbomber. Att fylla på våra drinkar med ännu ett vegetabiliskt superfood gör mig ännu mer övertygad att jag valt den rätta vägen för mig, min stomiopererade tarm, min själ och mitt hjärta.

I dagens juice simmar små svarta prickar – chiafrön som är fyllda av näring! De är snälla mot magen, glutenfria, kalciumrika, fyllda med protein och rika på fettsyran omega 3.Chiafröet har ätits i evigheter och kommer från Mexico. Chiafröna behöver du inte krossa för att få upp alla denna näring men har du en överkänslig tarm så ger du tarmen en tjänst genom att krossa dem för att ge tarmen ännu större möjlighet att kunna tillgodogöra sig all fantastisk näring som dessa små frön ger. Chiafrön är toppen att ha i alla smoothies och juicer men var beredd på att efter 10 -15 minuter gör de drinkarna till gelé. Ha en skön helg!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *