Snart deadline på nya boken
september 15, 2015
Höstbuketten ger glädje och vemod!
september 23, 2015

Halva september har gått och jag har inte kommit in i vardagslunken än. Å andra sidan har jag gjort så mycket saker som jag blir så glad av så det är väl bara bra att höstrutinerna har fått vänta lite. I helgen var jag på Ekerum med Café Opera Golfen – Höstpokalen! Tack för en härlig helg alla som var med! Tack Göran Bronz! 

Älskar mina rosa Röhnischtröja!

För mig är det ett underbart annorlunda träningsläger för att höja min lite tappade mentala smärtgräns. Vilken tur att jag har förmånen att få vara med – att jag vågade och att det är så otroligt kul.  Tänk att jag som älskar golf får träffa så många fantastiska människor och alla älskar att spela golf men ändå har vi  alla så olika bakgrunder. Det är andra året jag är med i det här  underbara gänget och jag och min golf har fått så mycket ny energi av att få vara med. Att kunna skratta, njuta av golf, god mat och dryck. Jag kom femma i år och är så himla nöjd. Nu är jag mer än taggad och vill inte att golfsäsongen ska ta slut!

Solnedgång är magisk på Ekerum

Som många av Er vet tappade jag totalt bort det lilla golfspel jag hade efter operationerna för några år sedan.

Jag blev rädd för att möta okända spelare.

Jag vågade inte svinga som jag gjort förr.

På golfbanan blev jag nästan folkskygg.

Jag var redan frustrerad innan jag kom till golfbanan.Golfen blandades med goda drycker på hål tre dag ett. Vilken överraskning LM!

Nu i år har jag laddat om. Nu vågar jag och vill komma ut och spela med massor av olika personligheter, det är både fantastiskt socialt berikande och så jättenyttigt för mig och min lilla boll. Jag har alltid Jenny Hagmans goda råd i huvudet plus att jag satt upp egna golfregler som bara är för mig.

1.Golf spelas för att det är kul (play betyder leka påpekar Jenny ) och jag är bland vänner! Inga sura mungipor alltså!

2.Du får alltid lära dig något nytt varje dag och det gäller även golfdagar. Alltså – njut av sällskapet som är med dig och som delar med sig av erfarenheter och lite härligt ”skvaller”.

3.Använd de ”verktyg” som du gillar när golfen är ”lite så där” och du tävlar. Det andra kan du träna på vid ”dina egna tidiga golfrundor med kära tålmodiga Calle”

4.Kanske ska jag ändå återkomma till humöret: Vilken glädje att få vandra i den fina naturen som finns på våra golfbanor. Så igen inget moloket kroppsspråk. Sträck på dig.

5.Ha inte så bråttom. Golfen lämnar dig inte igen, i alla fall inte i först taget.

6.Sluta och jämför dig med andra utan håll dig till ditt spel och ha en fin förebild i minnet. Låt dig inte dras med negativt i  diskussioner, väder och vind.

Hej då Ekerum vi ses om ett år!

Jaha nu in i skrivarlyan!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *