In med fler glittriga klänningar i mitt liv!
oktober 19, 2012
Glamourmiljö gör morgonpowerwalken underbar!
oktober 21, 2012

Hur får jag upp mitt humör en sån här grå dag tänkte jag när jag slog upp ögonen. Jag var kvar i stan, ingen golf alltså men det regnade inte! Ja jag är ju lite vädernörd så att himlen inte vattnade naturen gjorde livet enklare den här morgonen och att hösten sen är så otroligt färgstark gjorde att dagen hittills har blivit super.

 

Långpromenad där jag fick chansen att njuta av att se vissa sommarblommor som kämpar och håller sig fast i naturen utan att ge upp, det gör att jag får ny kraft – Kan dom så kan jag!

Kommer hem två timmar senare på topphumör, fixar en björnbärssmoothie med lite mango, havredryck och proteinpulver och tar med Calle till Bondens marknad och finns två Bondens marknad så vill jag gärna se både den i Tessinparken och den på Söder. Den på Söder var helt out standing!

Vi äter en brunch och fixar lite shopping på Urban Deli. Jag mer än nöjd med dagen så här långt, får en liten känsla av att jag är gäst i min egen stad sådär som det känns när man åker på en weekend resa till en någon europeisk stad. Det är en bra känsla! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *