Tillbaka i stan och nu vänder jag blad
augusti 12, 2014
Bort med skvaller, skitsnack och negativ energi!
augusti 17, 2014

Igår började jag läsa Pamela Anderssons bok “Jag ska inte dö idag”. Jag följer hennes blogg och vet vilken fantastisk underbar kämpande kvinna hon är. Heja heja heja – kämpa, kämpa, kämpa Pamela. Läs den ni också!

När jag läser boken kommer  massor med känslor. Livet går sina egna vägar och det går vidare även om jag ibland undrar hur det kommer sig. när jag läser boken  minns jag minns min tid på Karolinska när de dumma knölarna i ryggen var bortopererade, svanskotan var avsågad, delar av bäckenbottensmuskelaturen borttagen så även livmoder och äggstockar och stomin var där – permanent och jag började förstå att livet skulle gå vidare men på ett lite annorlunda sätt men… jag var med. Allt var bara ett kaos!

Om jag bara kommer härifrån ska jag aldrig göra något som ska kunna påverka mig eller någon annan negativt…så tänkte jag då, gång på gång.  Sen går tiden och det dyker nya händelser i mitt liv och i mina vänners liv som att gör våra dagar  är mörkare då och då men också helt rosaskimrande mellan varven. Jag påminns allt oftare om att livet är sååååå skirt och är tacksam för livets alla dagar. Jag tänker på vad mammas läkare på Radiumhemmet sa: Ge mamma ett litet äventyr varje dag… ja hon fick många små äventyr och jag följer rådet och den lilla traditionen lever vidare fast utan mamma. Idag ska det skrivas de sista recepten innan deadline men bättre äventyr än så ska jag nog fixa innan dagen är slut. Sätter på Ledin och samlar energi Just nu vill jag leva…just nu.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *