En dag med uppfräschning som huvudsyssla
november 20, 2014
Julbordsänka
november 27, 2014

Solen finns och när jag tittar ut genom fönstret här på Gärdet ser jag att stjärnor, ljusstakar har kommit upp och balkongerna finns nu tända belysningar. Det blir helt plötsligt fantastisk mysigt i den annars lite mörka november!

Jag gick en liten skön runda på nu på morgonen! Jag brukar alltid ha en bok i öronen men idag behövde jag samla mina tankar så boken fick vänta. Jag tänkte på gårdagen och två tal som hölls under höstmiddagen, en middag som min man har under massor med år har haft som en höjdpunkt att fixa under den mörkaste november och som nu även jag får vara med att planeraJ. Båda talen handlade om vänskap och hur himla viktigt det är med vänskap. Jag blev så jätteglad över de värmande orden som gick rakt in i mitt hjärta och jag vet att för min man betydde talen mer än bara vänskap. Det betydde ny energi och bränsle till hans liv. Det värmer mitt hjärta.

Jag tänker på min pappa som så länge han levde gav mig kraft med sina energigivande samtal. Pappa fick mig att tro att jag kunde allt, att jag orkade allt och att jag klarade av allt. I Pappas ögon var jag någon slags en Pippi och han gav mig alltid hopp och tro på att drömmar går alltid att förverkliga. Tack snälla pappa för att du tränade in mig i den tron nu när jag står här idag. Jag har fått en ny chans, lite tilltufsad av operationer och permanent stomi men jag fick ett nytt kapitel i livet med fina vänner runt mig.

Bättre en skrynkla i själen än ett slätstruket liv! Det var ett uttryck vi slet på som konsulter på mitt förra jobb. Jag tror att ta mig tusan det gäller än! Lite skrynklor blev det igår!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *