Det känns i kroppen att jag är på en bra väg! Superskön känsla!
juli 29, 2012
Vägval och återvändsgränder har präglat mig!
juli 31, 2012

Ja nu är det lite vardag igen men en vecka i lite halvfart väntar på mig ! Vaknade ute i skärgården på Fyrudden med barnen sovande i lillstugan. Lusten att sätta sig i bilen och åka in till stan var obefintlig men jag vet också att bara jag sätter mig i bilen så längtar jag till jobbet och det är bra det också. Dessutom åker jag ju tillbaka!

Det är den 30 juli idag och jag har ungefär en månad att putsa på mina mål för ”Bästa formen någonsin”. Visst 10 dagars semester och lite avkoppling har gjort att jag stått lite still i mitt formtoppsprojekt men batterierna är laddade och jag känner mig utvilad och verkligen sugen att ta tag i allt som går att ta tag i!

Nu har jag också bestämt mig för att lägga upp fortsättningen på ”Bästa formen någonsin”. Nästa stora målavstämning blir den 14 mars som är min födelsedag. Fram till dess ska jag fylla tiden med små attraktiva delmål som ska hålla motivationen på topp! Jag återkommer snart om det! Hoppas du vill vara med!

Lyckan av att få återse barnen igår var så stor. Ja, 10 dagar är lång tid att inte få träffas och oj vad jag har saknat dem! Jag förstår att jag är lyckligt lottad att få ha möjlighet att få träffa Ella och Philip så ofta som jag ändå kan göra men i min målsättning i formtoppsprojektet finns ändå mål att få vara ändå mer med dem! Nej jag ska inte bli påträngande, jag lovar men jag vill vårda mina relationer och relationerna till Ella och Philip står högt på prioriteringslistan!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *