Save it for rainy days!
november 5, 2013
Flytande näring när den är som bäst!
november 16, 2013

Så mycket fantastisk det finns i livet och så många fina människor som finns runt omkring mig. När jag nu inser det och att allt och alla jag har runt mig finns där på riktigt då känner jag en otrolig lycka. På riktigt menar jag att de inte är flyktiga som en parfym doft utan de finns kvar när det bränns lite också! Äntligen skulle jag också vilja tilläga för visst kan jag erkänna att min strävan efter att fånga månen har varit något som funnits i mig och kanske finns en gnutta av än, men i alla fall äntligen förstår jag och känner en oändlig tacksamhet för vad jag har idag. Allt jag kan uppleva och känna idag.

Lao Zi skrev

Var nöjd med det du har och finn glädje i hur saker är.

När du inser att inget saknas tillhör hela världen dig!

*Just så kan jag känna idag när jag kommer från en av flera kontroller hos mina duktiga läkare med besked om allt verkar ok.  Numera är jag nöjd med det …det verkar ok.

*När vi,  jag och min man kom hem från en underbar resa med goda vänner, fyllda av fina minnen.

*När vi hämtade min hund som blivet så fint ompysslad av andra fina vänner för att vi skulle kunna resa tryggt och veta att Oliwia skulle få leva lyxliv några dagar och inte alls skulle sakna matte.

Mycket händer i mitt liv och i allas liv men idag skänker jag en känsla av vördnad till kroppen som fått kämpa för att komma tillbaka så många gånger. Tack fantastiska kropp och jag vet att jag gnäller på dig men innerst inne älskar jag dig. Du är lite skadad av livet men ändå min funktionella underbara kropp.

Det är lite nytt för mig att inte alltid sträva framåt utan att också vilja ge kroppen det absolut bästa bränslet för det som är nu. Stanna upp för att tanka, lyfta min blick och se allt vackert runt mig.  Att få vara tillsammans med dom som tycker om mig i lust men också när det är som mörkast.

Kroppen jag hör dig bättre nu!

När du är hungrig.

När du vill vila och få återhämtning.

När du vill sova.

När du vill kramas

När du vill känna dig behövd.

 

När jag kom hem från vår 10 åriga bröllops resa så kändes det i hela denna kropp att nu om aldrig förr ska kroppen få njuta av att vara kropp. Det är ”pay back time”

”Bästa formen någonsin” betyder inte bara träning och rätt näringstät kost. Det betyder skratt, musik, beröring, sova gott och umgås med dom som vill kroppen väl och mycket mer ..men man kan inte ta något förgivet.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *