Snart ny avstämning!
mars 13, 2013
Var är du lynniga men ljuvliga Fröken Vår?
mars 15, 2013

Ja nu är det dags för lite nya spännande och utmanande mål för att nå ”Bästa formen någonsin”. Själva avstämningen blir om en vecka när verktygen finns för att fixa det men motiverande glada mål ska fixas innan kvällen. Eftersom jag vet med mig själv att jag tycker om att utmana… så Marlene dags att börja kuta lite mer.

Vårruset och Tjejmilen är dina! Var så god!

18 i handicap, ja det målet som har funnits där och det står där igen. Nu jäklar.

Raw food minst 3 dagar i veckan!

Gröna smoothies varje dag!

Cirkelträning 4 dagar i veckan.

Morgonpromenad en timme varje dag, var jag än befinner mig.

Fett % – ner 2 % enheter.

Vilken underbar morgon jag har haft. Min toppen granne skjutsade mig ut på stan för att shoppa frukt och grönsaker. Åka moppe i Hua Hin är en upplevelse bara det och så den härliga grönsaksmarknaden med sin kraftfulla puls gör att jag stormtrivs och känner mig så på topp!

Hemma i huset blev det smoothies tillverkning under större delen av dagen. Ena grönare än den andra recept kommer! Helt underbar miljö att tillverka smoothies i och ännu underbarare och avnjuta smoothies i. Här i hetta har vi massor av krossad is i glasen! Tacksam och glad för vad jag.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *