En stor himmelsk havtornsdrink förgyller morgonen
september 12, 2012
Österåker till Sverigefinal i JSM Klubblag och Fredrik är med!
september 14, 2012

Nu när hösten ändå har infunnit sig så gäller det att ta hand om den på det allra bästa sättet. Hösten har ju många fina sidor, färggrann, man får byta lite klädstil, komma in i lite skön vardagslunk men så är det där med att hålla motivationen uppe som inte alltid är så lätt, om det så gäller träning, relationer, arbete eller kost. Just nu vill jag verkligen framåt i projektet ”Bästa formen någonsin” så att hitta nya verktyg, ny motivation och nya sätt att hålla elden vid liv är det som jag funderar på just nu!

  • Jag provar mig just nu igenom hela vårt GI Box-sortiment som ger mig rätt mängd med protein till varje lunch. Dessutom är det skönt att börja äta lite varm mat nu när hösten är här. Idag åt jag Grekisk Biff med fullkornsbulgur, grillade grönsaker och tomatsås. Den värms i ugnen och de som vill i micron. Det var gott och jag är mätt och nöjd! Imorgon blir det nog kycklingwok.
  • Jag har köpt både nya skor, träning och golfkläder med massor med färg.
  • Jag ändrat min väg när jag går mina morgonpromenader och  det gör att jag möter nya människor (och hundar) men också  får nya naturupplevelser.
  • Det finns nya(inget fel på mina gamla relationer så inga missförstånd hoppas jag) intressanta och fantastiska människor runt mig som jag både tycker om och som ger mig inspiration råd, motivation och stöd.

Så det vore väl konstigt om inte projektet ska rulla på i rätt takt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *