Jag har lyssnat på en fantastisk cd
augusti 7, 2012
Fokus på allt som är bra!
augusti 9, 2012

Det är mitten på månaden augusti och jag har en skön sommarkänsla i kroppen. Jag tilåter mig bara att mjukstarta nya jobbterminen!

Det som jag fylls av den här morgonen (antagligen efter ett långt telefonsamtal igår kväll) är att det blir viktigare och viktigare för mig att dagarna blir betydelsefulla och fyllda av det som ger mitt liv mening. Det betyder förstås att det kan vara sådant som inte är direkt glädjande men betydelsefull men gärna glädjande förstås!

Och glädjande var det igår när jag var in till grannarna på Sveavägen där jag jobbar som har en ballongbutik. Jag köpte två stora ballonger och åkte för att hälsa på Ella och Philip.

Tänk vad två stora ballonger kan göra! Det kändes betydelsefullt och viktigt och mitt långa telefonsamtal senare på kvällen med en god vän och klient var meningsfullt på ett annat sätt.

Det kommer säkerligen dagar där jag kommer undra vad jag sysslar med men jag kommer försöka göra mig mer uppmärksam på att dessa dagar  inte ska ta greppet och att de ska bli färre! Det är inte bara träning på gymmet för att nå ”Bästa formen någonsin” God morgon hälsar Marlene!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *