Nytt startskott!
juli 28, 2012
Det känns i kroppen att jag är på en bra väg! Superskön känsla!
juli 29, 2012

Ja lite ledighet ger så mycket energi.  Efter några dagar med riktig sommarhetta så är det alldeles strax dags att sätta  in väskorna igen i vardagen. Skönt det också på sitt sätt och vi har haft underbara dagar här nere Skåne!

Har fyllt på med allt som en kropp önskar i form av ny energi och har med den här ledigheten också känt att även om jag är i Skåne och inte alls hemma hos mig själv så fungerar det med att vara stomiopererad och välja att ha proppen istället för påse på magen. En halvtimme i badrummet för att ta ett lavemang genom stomin på magen sen fri från tankar runt min stomi i två dygn, golfen blir enklare och roligare tycker jag och det ger mig lite extra skön ledighet.  Lite mer planering och lite fler prylar att ta med med sen känner jag mig på toppenhumör! Jag är en kvinna som har mycket av glädje varje dag och massor att vara tacksam över.

Jag vill leva fullt ut och tänker så lite som möjligt begränsa mig! Barn, barnbarn, man, hund träning, golf, vänner, jobb tack för att ni finns.  Hitta kreativa lösningar från fantasin är en något jag tror på! Tack alla endorfiner som har fått flöda under ledigheten. Nu ännu en kväll till hos  våra vänner Babs och Lasse sen hem till en spännande vecka på jobbet!

Trevlig helg hälsar Marlene

 

2 Comments

  1. Wivianne skriver:

    Jag försöker också uppskatta det jag har och inte ta förgivet men ibland känner jag mig som ett offer och negativa händelse drabbar mig ofta , Sådana dagar är jobbiga men det är bara att kämpa på.Jag märker att du gör det samma.Det är bara fortsätta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *