Nu så är det slut på gamla tider…
januari 4, 2014
Kasta eller ge bort eller ska jag sälja eller ta med – balans stärker immunförsvaret
januari 6, 2014

Vilken fin eftermiddag vi hade  igår. Vi var med barnbarnen på Tekniska Museet,  ja så klart massor med teknik var det, mycket folk men kul. Hem från all teknik åkte vi buss och tunnelbana med barnbarnen och det fick mig att vara på helspänn under en stund och förstår att småbarnsföräldrar behöver lite avlösning då och då för att bara få egen tid.  Skönt med ett glas vin i soffan när sen gullungarna lämnat oss för den här gången men saknar dem så fort hissen tagit dem ner på gatan.

 

Idag säger vi “Hej då” till vad allt vad som har att göra med jul för den här gången. Skönt, det är så magiskt att få ta fram allt julpynt och så befriande att ta bort det. In med vårkänsla och ljus! Efter stöket med att få bort julpyntet blev det en soft söndagseftermiddag med en härlig ingefärsshot som jag njuter av och min man säger att han tar det som en liten jäkel och häller i sig den snabbt.

Det är lite skönt att få distans från ”Hemmet Rindögatan” men det snurrar mycket i huvudet runt just dessa kvadratmetrar det ska jag inte sticka under stolen med.

Så….upp och fota vår lilla soffgrupp här på landet som möjligen får ny kostym och får flytta till Gärdet!

Trevlig kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *