Macan ska ge mig kraft, mod och nyfött hopp!
augusti 22, 2013
Hoppas ni kommer till Röhnisch på Detoxpepp den 3 sep!
augusti 29, 2013

Åtta år utan min pappa, guru och bästa vän

Sorgen finns alltid kvar … ska inte tiden läka alla sår?

Min bästa vän, guru allas duktige kurbitsmålare och min pappa har varit död i åtta år idag. Det känns fortfarande svårt och det går inte att banka in i mitt huvud att jag aldrig ska få de där riktigt kreativa och bästa råden, trösten från pappa men även pappas all pepp och hejarop uteblir.

I hans ögon var jag alltid en klar vinnare även fast det fanns dagar när hans besvikelse för min ibland tokiga aktiviteter och bedrifter så var jag i grunden alltid pappas flicka. Pappas tro på mig gav mig och bror gav oss en uppväxt med en grundtrygghet som jag hoppas kunna bära med oss för alltid. Pappa gav mig också massor med mod till att våga gå på lina i livet och det har jag verkligen gjort!


Läste någonstans att man inte blir vuxen förrän man mist sin pappa, dom vuxenpoängen skulle jag vilja vara utan! Jag har alltid älskat hela min familj och när pappa gick bort så älskar jag dem kanske ännu mer om det nu går …konstigt Kärleken öppnar också portar men även sorgen och döden har jag fått uppleva. Pappas död har öppnat upp för nya kära relationer, stärkt mina rötter till Dalarna, fått mig att känna förnöjsamhet, ändrat körriktning i livet och fått mig att förstå att mina nära och kära är så obeskrivligt viktiga för mig. Mycket gott har pappa alltså gett mig även efter att han lämnat detta liv men oj vad jag hade velat dela med pappa tänka alla hjortron, hallon och vinbär som jag plockat i Sunnanhed och surströmmingen vi åt för ett par helger sedan i just hans barndoms skola. Ska så stora sorger till för att andra nya energier ska få plats? Ja tydligen…
I mina drömmar och i mina tankar finns pappa alltid och jag tror att en viss styrketår skickar nog pappa till mig varje dag. Hälsar Marlene

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *