Vi har kommit in en vecka i det kinesiska nya året. Grisens år.
februari 9, 2019
Det kom ett samtal
mars 19, 2019

En tidig morgon på stranden

Måndag och en helt ny vecka att få omfamna.  Ännu en ny veckosida att fylla i  min fina nya inspirerande nya dagbok. Tack Lotta för dagboken som ger så mycket glädje till mig!

En inspirerande bok som fylls med smått och gott

Jag är kvar här i paradiset Hua Hin och med ännu en vecka framför mig att få möjlighet att göra saker ännu bättre. Att få tid att reflektera och drömma om vad våren kommer att fylla livet med. Tid att känna in och hålla fast i det som varit härligt, fint och allra bäst i veckan som gick. Jag släpper däremot taget i det som inte gav någon energi.  Även om vi ska hålla oss till det som händer här och nu finns det alltid en förväntan och längtan hos mig på vad som komma ska.

En tidig morgon på stranden

Det bra saker som har hänt i veckan ger mig kraft, det är som att få ”suga lite på karamellen”. Som till exempel lite obekväma upplevelser att och att sen att våga en “copy” på den  igen och igen för att det sen att få känslan av det här är okey, det betyder för mig att kliva ur min bekvämlighetszon … som häromdagen badade jag i bikini!  Ja det kan låta banalt men i min stomiopererade värld var det ett litet mirakel.

(Att cykla till vår grönsaksmarknad kan också kännas som ett litet mirakel här i Hua Hin)

Jag som aldrig vågat visa mig i bikini efter det att jag blev permanent stomiopererad så blev påhejad av vår fina granne mittemot om att våga ”vila” i en av barnens badringar i poolen med bara min bikini på mig.  Med en extra stor portion mod så blev stunden i poolen jättebra och härlig. En liten ny värld öppnade sig för mig. – Att våga vara mer avklädd och till och med sola magen en stund. Jag är numera lite mindre ledsen för min stomiopererade kropp.

Efter den sjukdomstid jag har gått igenom och som numera stomiopererad  är det inte en självklarhet  att få hänga med här på Moder jord, jag är mer än tacksam!

Jag kan förstå att en sån här händelse som att bada i en pool med bikini kan verka simpel men för mig blev den här lilla stunden som att en nygammal skön värld öppnade sig. Lite starkare i själen och lite mer trygg med min kropp! Tack snälla Helena!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *