Enkelt snabbt och näringstätt. I like!
januari 19, 2016
Lyft på fötterna så kommer du få poäng morfar!
januari 23, 2016

Det finns faser i livet som är jobbigare stressigare eller tuffare  en andra, då behöver man det bästa och mest effektfulla bränsle som går att uppbringa och som passar in för den situationen man befinner sig i.

Jag själv vet att min mage och hjärna är supertajta och kommunicerar med varandra hela tiden. Att ha fjärilar i magen och att gå på magkänslan är uttryck som har satt sig kvar i mig.

Jag borde oftare gått på min magkänsla kan jag man facit i handen tänka då och då och fjärilarna i magen har satt sina spår. Att lyssna på kroppen som hela tiden försöker hålla en dialog har blivit mitt ett av mina stora intressen sedan det blev klart att jag aldrig skulle bli av med min stomi utan den livssituationen blev alltså permanent.

Jag vill ju såklart leva med en tyst platt glad mage och letar ständigt sätt att ha lugn och ro i mage/tarmsystemet. Jag påverkas negativt av dålig sömn, tung matsmältning och för lite träning.

Att ha god positiv inställning till mig själv och min mage är en bra väg och jag anar att det är just inställningen till mig själv som blir en avgörande pusselbit för att nå den ”Bästa formen någonsin”.

Mina verktyg:

* Kosten. Nu blir det ännu lite mer ”shape up “och ”utan kurr i magen kost” med hjälp av näringstäta soppor och smoothies.

* Vännerna

* Kärleken

* Träningen. Jag är inne i en bra rutin just nu

* Musikens kraft.  I mörka kalla januari är det extra mysigt att hitta musik som

* Fantasin

* De goda tankarna

En pusselbit till lycka för mig idag är att känna välbefinnande… så då så.   

           Då gäller det att fixa ännu mer välbefinnande!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *