Lyckobröd till jul
december 18, 2017
Jag ser 2018 i ett fint skimmer och tar med min favvo gröning till nästa år!
december 20, 2017

Att göra en framgångskalkyl inför 2018!

”Jag blir en bättre människa”

En lyxig morgon med långpromenad i mitten på december och sen raka vägen till min duktiga frisör Jonas gör att jag rensar huvudet och börjar tänka några veckor framåt.

December i Stockholm

Hög tid att förändra världen!

Så här i mitten av december känner jag en liten längtan att göra en summering av året och ta fram nya blanka blad för att börja planera inför 2018. Så känner jag varje år vid den här tiden.

Att göra en kalkyl för ”framgång 2018” betyder  lite extra för mig nu när 2018 snart är här.

Jag ska ställa de tänkta målen även i relation till vad jag kommer ta bort/avstå från för att nå de framgångar och mål  jag längtar så mycket till.  En viktig aspekt för mig just nu.

Jag kommer förstås att välja att försaka något för att nå vissa mål. En del målsättningar får också stanna kvar i 2017 . Det blir/blev för ”dyrt” och komplicerat för att nå ända fram.

En stark längtan i 2018 års framgångskalkyl en kalkyl som också får bli en långsiktig framgångplanering är för mig att mina nära och kära ska finns med på framgångståget. Utan mina närmsta vänner och min familj blir det aldrig den framgång som jag vill leva med. Det är helt enkelt inte värt det!

2018 års framgångskalkyl en realistisk, glad ,glittrig hälsosam framgångskalkyl för den framtid som nu ska bygga ett nytt kapitel hos mig och bilda en trygg stabil grund.

När alla som ska vara med på tåget 1 januari 2018 har hoppat på och allt bagage är med  blir det dags att att ta avgörande beslut.

Hur ska då 2018 års framgångsdrömmar  få sina tydliga mål? Då är det hög tid att säga: Just do it! Det är nu jag ska leva min dröm och inte ångra vad jag inte gjorde.

Men aldrig mer utan att alla som ska vara med på tåget verkligen är med mig!

December 2017 sätter på något sätt punkt för ett kapitel i livet.

1 januari 2018 börjar ju hur som helst alltid med ett fyrverkeri – så mycket vet jag!

Min härliga morgonkick

2 personer

1 apelsin

1 litet päron

1 litet äpple

2 msk granola

2 dl svarta vinbär

Toppa med pumpafrön och lingon

Skala samt dela all frukt i bitar och blanda i en bunke.  Mixa svartavinbären. Varva frukt, granola och de mixade vinbären i fina glas. Toppa med pumpafrön och lingon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *