In med mer näringstät kost
mars 18, 2018
Magi och mirakel  – Vilken vecka vi har fått varit med om
april 23, 2018

Jag är igång med en detox eller återhämtning eller vilopaus, vad du nu väljer att kalla det. Nu blir det att fylla på med lite extra gott som passar in i kroppens viloperiod. Det blir en lite kortare men säkert en underbar  detoxresa på tio dagar.

Jag tänker lägga in lite extra sköna kvällar där jag riktigt ska bry mig om mig själv med en  massage och kanske en ansiktsbehandling. Under detoxdagarna äter jag fortfarnade  kyckling, fisk, kalkon och ägg. Jag äter massor med grönsaker ,frukt och bär, nyttiga fetter som oliv och kokosolja  men tar bort alla mejeriprodukter och äter heller inga glutenprodukter. Jag lägger till Holistics detoxprodukter som jag vet fungerar jättebra. Jag har använt dom varje gång jag gjort en detox de senaste åren.

Frukt och bärsallad till frukost på Gerberakeramiken som jag älskar!

En lunch med mangosallad och en smoothie med proteinpulver och matcha te. Vatten med lingon och röda vinbär!

Även om det skulle vara gott med glas vin till helgerna som kommer så får det bli Nej Tack! Kaffe är jag ingen storkonsument av men ändå lägger jag det på min ”Ta Bort Lista”.

Träningen får bli lite mer lågintensiv  under detoxperioden.

Morgonpromenaderna rubbas aldrig.

Vikten. Jag tror att jag har umgåtts, myst,  fyllt år, varit i Thailand och tillåtit mig att njutit lite extra så det här passar alldeles utmärkt

Jag vill sova gott. Jag vet att jag sover bättre under en detox. En anledning till det är att jag helt bort vin under detoxen.

Det känns bara så skönt att Kick starta våren med en detox. En ”nystädad” kropp vill njuta av sund mat och rätt träning även efter detoxen.

Magen. För mig är mage /tarmsystemet superviktigt. Jag var lite försiktig den första gången jag gjorde en detox efter stomioperationen men det gick jättebra.

Huden. Huden mår bra när jag äter detoxkosten. Den ska stråla!

Håret. Jag själv har märkt att hår kvalitén förbättras under en detox och många jag pratat med under mina föreläsningar känner sig vackrare efter en detox.

Jag vill fylla med ännu mer energi. När jag fyller på med bra bränsle som hjälper till med att få bort slaggprodukter så kommer energikänslan och målet är att behålla känslan även efter min detox. Vårkänslorna är här!

Tid. Ja kanske det låter märkligt men jag  får mer ork och lust och det ger mig tid.

Ha en härlig start på veckan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *