”Varför då” – Tusen anledningar som ändå slutar med… För att jag kommer må så fint i mitt nya hem!
december 2, 2013
Nu är det hög tid att skriva önskelistor
december 5, 2013

Nu när tiden här i mitt nuvarande hem börja närma sig sitt slut, längtar jag till något nytt i och snart sätter jag in resväskorna i mitt nya hem. Det blir något annat, något helt nytt och spännande som nästa år vill ge oss alla. Jag har i alla fall gjort klart 2013 och december får vara en härlig startsträcka till 2014.

Jag är förväntansfull och känner mig upprymd av att få vara med på en sådan månad/startsträcka som väntar mig.  Flytt, jul, bok, barn, barnbarn, fina klienter, vänner, träning och en massa pyssel. Jag vet att det kommer bli galet snurrig en tid men när det är bara positiva saker som händer då får det gärna vara lite kaos!

Jag kom till insikt för en tid sedan och lyssnade, kände av omgivning, hem, människor runt mig och nu när jag ser på mig själv i förändringarnas tid så känns det som jag äntligen vågar att släppa taget om det som förr var prestige, falska förhoppningar och inte speciellt äkta vänskapsrelationer, ”måste ha saker”, ”måste vara med på händelser” och … ja ni vet…

Nu när jag klivit på min startsträcka till 2014 och funderar på mina målsättningar  för att nå ”Bästa formen någonsin” i april tänker jag så här:

  • Jag fokuserar och checkar av vad som är bra i det jag har i jobb, relationer, vänner ,hem kost, träning. Det är nu jag ödmjukt kan konstatera att jag är rik!  Check
  • Jag vill ge en ”vitamininjektion” varje dag till  det som är här och nu och inte det som ska komma. Det göra att min lite snurriga situation kommer att vara njutbar.
  • Jag har ofta tittat mig runt, hur andra har det, lever, jobbar. Nu vill jag känna det som egentligen är mina ärliga behov som jag har och inte andras behov. Det kommer att leda till många JAAAA men också till fler nej.
  • När jag går i ovisshet tänker jag ( jo det tänker jag) stampa ner foten, om det så är jag själv som gör att jag stoppar huvudet i sanden eller att min omgivning påverkar till att känslan av fjärilar i magen kommer till mig.
  • Jag ser ett skådespeleri i alla sociala medier och visst påverkas jag av allt glitter och glamour som utspelar sig där även om allt är inte guld som glimmar. Återhämtning får bli ett viktigt begrepp för att orka vara med att glittra på riktigt!  För glittra kommer jag aldrig ta bort ur min egen behovstrappa!

2 Comments

  1. marianne skriver:

    dina planer för nya året låter både modiga och stora – jag tror din gröna kraft kommer att bidra till att du lyckas! kram M

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *